MODERN APPARTEMENT OP PRACHTIG RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

MODERN APPARTEMENT OP PRACHTIG RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

Pand ref: REAL 71167

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

88,08 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 257.900

Beschrijving

Het Santa Rosalia Lake & Life Resort belooft een unieke woonervaring aan de Costa Calida in Spanje. Residencia Mirador-project binnen dit luxe resort bestaat uit 6 gebouwen met elk 7 appartementen, wat in totaal 42 woningen betekent. Alle appartementen bieden uitzicht op het prachtige 16.000 m² grote meer en de omliggende groene zones, en worden geleverd met diverse aantrekkelijke kenmerken zoals:

  • 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, ideaal voor kleine gezinnen of stellen.
  • Grote woonkamers met moderne open keukens, waardoor een ruime en lichte sfeer ontstaat.
  • Grote schuiframen die toegang geven tot het terras, waardoor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten ontstaat.
  • Een privéparkeerplaats voor elk appartement.
  • Een exclusief gemeenschappelijk zwembad met een ligweide voor eigenaren, ideaal voor ontspanning en recreatie.

Naast de woonvoorzieningen biedt het Santa Rosalia Lake & Life Resort talloze extra’s:

  • Een centraal park van meer dan 120.000 m² met zorgvuldig ontworpen landschapsarchitectuur. Dit gebied bevat diverse sport- en recreatievoorzieningen voor het hele gezin, wat het resort tot een perfecte plek maakt voor mensen van alle leeftijden.
  • Het park heeft bijna 4.000 bomen, voornamelijk inheemse soorten, die bijdragen aan het natuurlijke en serene gevoel van het resort.
  • De beveiliging in het resort is hoog, met een omheining van 700.000 m², toegangscontrole en 24-uurs bewakingsdienst, wat bijdraagt aan een veilig gevoel voor alle bewoners.
  • Het kristalheldere meer van 16.000 m² is het grootste kunstmatige meer van Europa, dankzij de technologie van Crystal Lagoons. Hier kunnen bewoners genieten van zandstranden, watersportactiviteiten en zelfs een beach club op een van de twee drijvende eilanden.

Het Santa Rosalia Lake & Life Resort herdefinieert het concept van een mediterraan resort met zijn focus op veiligheid, comfort en recreatie. Of je nu wilt ontspannen op het zandstrand, sporten in het centrale park, of gewoon wilt genieten van de zonsondergang boven het turquoise meer, dit resort biedt alles wat je nodig hebt voor een luxe levensstijl.