MODERN APPARTEMENT MET MOOIE AFWERKINGEN, PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

MODERN APPARTEMENT MET MOOIE AFWERKINGEN, PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 61227

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

91,66 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 245.900

Beschrijving

Dit nieuw project onderscheidt zich van andere gebouwen in de omgeving. In totaal zijn er 20 moderne woningen van hoge kwaliteit binnen dit kleinschalig project.

Hier kan u kiezen tussen appartementen op de begane grond met terras of appartementen op de bovenste verdieping met zonnig dakterras.
De appartementen op de begane grond hebben drie slaapkamers, een open  woonkamer met volledig uitgeruste keuken en een groot terras met uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad. De penthouses op de bovenste verdieping genieten een zonnig dakterras met geinstalleerde zomerkeuken en pergola.

Binnen dit project geniet u van een verfrissende duik in het gemeenschappelijk zwembad met een groene zone waar u zich kan ontspannen onder de Spaanse zon gedurende het hele jaar door. In dit gedeelte zal er tevens een berging voor worden voor het opbergen van fietsen. De woning wordt geleverd met elektronische keukentoestellen, led verlichting in de woonkamer, keuken en slaapkamer en vloerverwarming in de badkamer.

Pilar de la Horadada met al zijn voorzieningen stuurt zich op korte afstand. Dit is een bevoorrechte omgeving, op slechts 15 minuten fietsen van de stranden van Torre de la Horadada en San Pedro del Pinatar, evenals een paar stappen van het centrum en winkelcentra. Er zijn talrijke golfbanen in de buurt en Pilar de la Horadada ligt op ongeveer 40 minuten rijden van de luchthaven van Alicante.

Dit appartement bestaat ook op de topfloor met een privé solarium van maar liefst 82 m2, vanaf 299 900 euro.