MODERN APPARTEMENT MET MOOI UITZICHT OP HET ZOUTMEER, LOS BALCONES, TORREVIEJA

Costa Blanca Zuid

235.000

REAL 8613

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

74,46 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

2

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Een exclusief wooncomplex in Los Balcones, een van de beste toeristische gebieden aan de Costa Blanca.
Deze moderne woningen met hoogwaardige afwerking en voorzien van 3 slaapkamer, inclusief terras en solarium, is een plek waar u kan genieten van het prachtige uitzicht en de rust onder de Spaanse zon. De ruime gemeenschappelijke ruimtes met een groot gemeenschappelijk zwembad, aangelegde groene zones en parkeergelegenheid maken dit geheel compleet

U kan genieten van een prachtig uitzicht op Laguna Rosa van Torrevieja. Dit complex ligt in de nabijheid van de beroemde stranden van Torrevieja en Orihuela Costa. Door de concentratie van zout en de temperatuur bezit Torrevieja en nabijgelegen gebieden van een bijzonder gezond microklimaat, aanbevolen door artsen. Torrevieja met zijn mooie jachthaven en dagelijkse straatmarkt, mooie boulevard met veel cafés, restaurants en bars, een plaats om te vertoeven. En vergeet zeker niet het winkelcentrum Habaneras, met mooie winkels voor iedereen. Torrevieja ligt ongeveer 50 kilometer ten zuiden van de luchthaven van Alicante en de luchthaven van Murcia op een afstand van zesendertig kilometer naar het zuiden.

In dit project zijn alle elektrische koekentoestellen, ingebouwde kasten, elektrische rolluiken, een parking, doucheschermen, vloerverwarming, spiegels met LED verlichting in de badkamer ... inbegrepen. Het is dan ook zeker de moeite om deze kleinschalige residentie een bezoekje te brengen.

Appartement op begane grond met ruim terras van 67,94 m2 vanaf 235 000 euro.
Penthouse met privé solarium van 67,60 m2 vanaf 255 000 euro.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen