MODERN APPARTEMENT MET ZWEMBAD, PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

MODERN APPARTEMENT MET ZWEMBAD, PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 60654

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

77,63 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 205.000

Beschrijving

Residentie La Rambla Beach in Pilar de la Horadada bestaat uit appartementen op de begane grond, met een tuin en een patio, terwijl de penthouse-appartementen op de bovenverdieping een terras en een solarium hebben. Alle appartementen hebben een modern ontwerp en zijn ingedeeld in een woonkamer met keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. De keuken kan optioneel worden uitgerust met inbouwapparatuur en er is ook de mogelijkheid om een meubelpakket aan te schaffen. In de gemeenschappelijke ruimte bevindt zich een gemeenschappelijk zwembad.

Pilar de la Horadada is een charmante stad gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca in de regio Alicante, Spanje. Het is bekend om zijn prachtige stranden, zoals Playa de las Higuericas en Playa del Conde, die ideaal zijn voor ontspanning en watersporten.

Naast de prachtige stranden biedt Pilar de la Horadada ook een rijke geschiedenis en cultuur, met bezienswaardigheden zoals de kerk van Nuestra Señora del Pilar en de toren van Horadada. Het stadscentrum heeft een levendige sfeer met een scala aan winkels, restaurants, bars en cafés, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel toeristen als lokale bewoners.

Golfliefhebbers zullen ook genieten van de nabijheid van verschillende golfbanen in de omgeving. Kortom, Pilar de la Horadada biedt een ideale mix van zon, zee, cultuur en recreatie, waardoor het een geweldige plek is om te wonen of te bezoeken aan de Costa Blanca.