MODERN APPARTEMENT MET EXCLUSIEVE ROOFTOP, ZEEZICHT, TORREVIEJA, ALICANTE

MODERN APPARTEMENT MET EXCLUSIEVE ROOFTOP, ZEEZICHT, TORREVIEJA, ALICANTE

Pand ref: REAL 66368

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

96 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 319.000

Beschrijving

Dit complex OCEAN BREEZE zal in totaal 36 appartementen omvatten met 2 en 3 slaapkamers met 2 badkamers en waarvan de meeste een buitengewoon zeezicht hebben. De gemeenschappelijke ruimtes bevinden zich op het dakterras, een ideale plek om te genieten van de beste zonsopgang of zonsondergang dankzij het 360º uitzicht. Wat houden de gemeenschappelijke ruimtes in? Een infinity pool met 3 waterbedden, jacuzzi en ontspanningsruimte.

De ontwikkeling zal bestaan uit appartementen met een parkeerplaats en berging. Alle appartementen krijgen een terras of een privétuin voor de begane grond, vraag hierbij naar de mogelijkheid om deze woning van een privé zwembad te voorzien.

Dit complex ligt in de bevoorrechte omgeving van Rocío del Mar-Punta Prima: naast het beschermde natuurgebied Lo Ferris, op slechts 300 meter van het strand van Cala Piteras en op slechts 5 minuten van Torrevieja. Vlakbij een breed scala aan diensten op wandelafstand, zoals restaurants, apotheken en supermarkten. Op slechts 5 minuten met de auto ben je bij de winkelcentra zoals Zenia Boulevard en Habaneras.

In de ruime omgeving hebben we verschillende golfbanen, de dichtstbijzijnde is Villamartín Golf, op slechts 5 km afstand, en ook Campoamor Golf en Las Colinas Golf. Kortom op de grens tussen Torrevieja en Orihuela Costa is dit de ideale ligging.