MODERN APPARTEMENT BINNEN PRACHTIG COMPLEX, DENIA, ALICANTE

MODERN APPARTEMENT BINNEN PRACHTIG COMPLEX, DENIA, ALICANTE

Pand ref: REAL 62330

Voorzieningen

Appartement

4 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

132,10 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 613.500

Beschrijving

Dit nieuwe project Nerva biedt exclusieve appartementen met onverslaanbare kwaliteiten te Denia. Deze woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers zijn er naar ieders vermogen en nodige oppervlakte. Elke woonst is voorzien van een terras, een garage waar u de wagen kan achterlaten en praktische berging. Bovendien biedt Nerva op het gebied van gemeenschappelijke ruimtes de meest complete faciliteiten: een zwembad, sociale ruimten en een uitgeruste fitnessruimte zijn slechts enkele van de voordelen van dit project. En dit alles op slechts 500 meter stappen verwijderd van de zee en met uitzicht op Denia en het prachtige Montgó-massief.

Onze prijzen zijn inclusief garage & berging, indien u van deze services geen gebruik wenst te maken kan dit in de prijs in mindering gebracht worden. Vraag ons hier uiteraard naar voor meer informatie.

Denia was niet voor niets jarenlang de geliefde badplaats bij menig zonnekloppers en levensgenieters.  Er is echt voor ieders wat wils en genieten is een must in deze streek. Of je nu houdt van hippe bars en prachtige jachten of pittoreske oude visserswijken, in Denia kan u werkelijke van alles genieten.