MODERN APPARTEMENT BINNEN LUXE RESIDENTIE, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

MODERN APPARTEMENT BINNEN LUXE RESIDENTIE, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

Pand ref: REAL 70381

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

133,30 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 271.900

Beschrijving

Ontdek onze nieuwste promotie van exclusieve appartementen! Vind het perfecte droomhuis voor binnen residentie Pinatar Luxury Homes. Met een innovatief ontwerp, op een bevoorrechte locatie bieden we een ervaring van wonen in een centrale en veilige omgeving, waar alle comfort binnen handbereik is.

Deze nieuwe realisatie bestaat uit 59 ruime appartementen, met een indrukwekkend ontwerp en solide structuur. Elk appartement beschikt over 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor comfortabel wonen. Bovendien bieden we ondergrondse parkeergelegenheid voor extra gemak. Geniet van ontspanning en verfrissing in het grote gemeenschappelijke zwembad, dat het centrale punt vormt van deze vastgoedontwikkeling. Voor extra luxe bieden onze penthouses appartementen een zonnescherm, zodat u kunt genieten van het buitenleven in alle comfort. Daarnaast zijn bergingen beschikbaar voor het opbergen van persoonlijke spullen en het maximaliseren van de ruimte in uw appartement.

Mis deze kans niet om te investeren in een exclusief stukje vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze nieuwe ontwikkeling.

Penhouse appartement met privé solarium vanaf 304 900 euro.