MODERN APPARTEMENT BINNEN KLEINSCHALIG RESIDENTIE, PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

MODERN APPARTEMENT BINNEN KLEINSCHALIG RESIDENTIE, PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 70468

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

85,42 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 224.900

Beschrijving

Wat een geweldig nieuwbouwproject! Met 6 exclusieve bungalows gelegen in het hart van Pilar de la Horadada, biedt dit project een moderne en luxueuze levensstijl in een prachtige omgeving. De begane grond bungalows bieden elk een eigen terras en een toegewezen parkeerplaats, waardoor bewoners kunnen genieten van ultiem gemak en comfort.

Voor diegenen die de voorkeur geven aan een verhoogde positie, bieden de bungalows op de bovenverdieping niet alleen een terras, maar ook een ruim solarium. Dit biedt de perfecte gelegenheid om buiten te leven en te genieten van het mediterrane klimaat in alle luxe. Met de mogelijkheid om een prachtige buitenkeuken te creëren, kunnen bewoners hun buitenervaring naar een hoger niveau tillen en genieten van het adembenemende uitzicht.

Pilar de la Horadada is gunstig gelegen in het zuiden van de provincie Alicante aan de prachtige Costa Blanca. Met het strand op minder dan 2 km afstand en de luchthaven van San Javier op slechts 15 minuten rijden, biedt deze locatie het beste van beide werelden. Bovendien zijn alle benodigde diensten en voorzieningen binnen handbereik, waardoor Pilar de la Horadada een populaire keuze is geworden voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe woonplaats.