MODERN APPARTEMENT AAN VISTABELLA GOLF, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

MODERN APPARTEMENT AAN VISTABELLA GOLF, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

Pand ref: REAL 69619

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

75,29 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 209.900

Beschrijving

Residentie Capri IX bestaande uit appartementen gelegen aan Vistabella Golf, een residentiële woonwijk op 10 minuten rijden van de stranden van Orihuela Costa en in de mooie omgeving van een golfbaan met alle voorzieningen, zoals een commerciële zone en sportgelegenheden van het beste niveau. Zeer goede verbindingen met de belangrijkste steden van het gebied.

Residentie Capri IX biedt appartementen van 2 en 3 slaapkamers, allen met 2 badkamers, in 2 verschillende uitvoeringen; gelijkvloers gelegen appartementen met tuin en bovenwoningen met ruim privé zonneterras. De residentie beschikt over grote aangelegde tuingebieden en een gemeenschappelijk zwembad met afscheiding voor volwassenen en kinderen.

Orihuela Costa is een kuststreek aan de zuidelijke Costa Blanca in de provincie Alicante in Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, golfbanen en levendige gemeenschap. Orihuela Costa omvat verschillende urbanisaties en ontwikkelingen, elk met hun eigen karakter en voorzieningen. Enkele van de bekende gebieden binnen Orihuela Costa zijn Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig en Villamartin.

Deze gebieden bieden een scala aan eigenschappen, waaronder appartementen, herenhuizen en villa’s, catering aan zowel vakantiegangers en permanente bewoners. De regio heeft een mediterraan klimaat met zachte winters en warme zomers, waardoor het het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming is.

Over het algemeen staat Orihuela Costa bekend om zijn prachtige kust, vrijetijdsmogelijkheden en ontspannen levensstijl, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor wie op zoek is naar een zonnig toevluchtsoord of een plek om te wonen.