MODERE VILLA MET ZEE- & GOLFZICHT, LOS ALCAZARES, MURCIA

MODERE VILLA MET ZEE- & GOLFZICHT, LOS ALCAZARES, MURCIA

Pand ref: REAL 62356

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

110,26 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 375.000

Beschrijving

Altaona is een luxe complex van 3 villa’s met privézwembad, tuin en solarium met zomerkeuken waarmee u elke dag van het jaar kunt genieten van alle uren zonneschijn. Elke villa heeft 3 slaapkamers en 3 ingerichte badkamers. Ontworpen op drie niveaus met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer. Vanuit de woningen geniet u van een geweldig uitzicht op zee en uitzicht op La Serena Golf.

Dit project is gelegen in Los Alcázares, 1,5 km ver van het strand, omgeven door voorzieningen, parken, sportfaciliteiten en verschillende golfbanen. Iedere woning is voorzien van een privé zwembad, buitendouche, pre-installatie voor airconditioning, solarium met zomerkeuken, eigen parkeerplaats in de onderbouw in afgesloten garage.

Los Alcázares is een heerlijke plek om te vertoeven onder de Spaanse zon. U vindt er uitnodigende stranden met fijn, zacht zand waar ontspannen het codewoord is. Vanaf uw strandhanddoek kijkt u uit op de Mar Menor, een prachtige lagune met helder water. Strand- en waterpret in Los Alcázares ruilt u gemakkelijk in voor boeiende uitstappen naar de nabijgelegen steden Murcia, Cartagena of Torrevieja.