MODERNE RUIME VILLA MET ZEEZICHT, FINESTRAT, ALICANTE

MODERNE RUIME VILLA MET ZEEZICHT, FINESTRAT, ALICANTE

Pand ref: REAL 60925

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

140,60 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 455.000

Beschrijving

Dit kleinschalig project bstaat uit 19 vrijstaande villa’s. Gelegen op een weelderige, geliefde locatie, omgeven door een tal van prestigiueze golfdomeinen, 5* holes en met panoramische uitzichten op de Middellandse zee en de groene omgeving.

Kenmerkend voor Finestrat is de prachtige natuur. De oude pittoreske stad ligt aan de voet van Puig Campana en is bekend om zijn leuke steegjes waar een heerlijke sfeer heerst met verschillende wandelroutes voor groot en klein. Costa Blanca Noord is dé ideale plek om te overwinteren met een heerlijk en perfect ideaal mediterrane klimaat.

Alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkt, banken, restaurants en bars zijn gelegen op 10 minuten met de wagen. Benidorm en zijn prachtige stranden liggen op slechts 15 minuten rijden. De internationale luchthaven van Alicante ligt op 45 minuten afstand.

De villa’s zijn voorzien van een ruime open keuken die aansluit bij de woonkamer en eetkamer met enorm veel lichtinval. Ze hebben 3 slaapkamers en 3 badkamers. Alle kamers beschikken over ingebouwde kasten. Er bestaat nog de optie om het solarium volledig naar wens te laten inrichten zodat u ook hierop volop kan genieten van de Spaanse zon. Iedere woning beschikt tevens over een privaat zwembad en een autostaanplaats, dit op een totaal oppervlakte van 328,90 m2.