MEDITERAANSE WONING IN PRACHTIGE OMGEVING, LOS MONTESINOS, ALICANTE

MEDITERAANSE WONING IN PRACHTIGE OMGEVING, LOS MONTESINOS, ALICANTE

Pand ref: REAL 71479

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

116 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 469.999

Beschrijving

Het Residencial Laguna Azul ligt in een van de mooiste en rustigste gebieden tussen los Montesinos, in La Herrada. Het bestaat uit 11 luxe villa´s van het model Laguna Azul, bestaande uit 3 slaapkamers en 3 badkamers. Ook bestaat de mogelijkheid voor een onderbouw met daglicht voor extra slaapkamer(s), een ontspannins- of werkruimte.

Alle woningen beschikken over een terras, privézwembad, tuin, toegangspoort voor de auto en oplader voor een elektrische auto. Bovendien zijn ze energiezuinig ontworpen met materialen van hoge kwaliteit die de meeste comfort bieden aan onze klanten.

De locatie is ideaal, tussen La Laguna Rosa de Torrevieja en het natuurpark Las Lagunas de La Mata, zeer dicht bij de stranden van Guardamar. Deze rustige woonwijk van 11 onafhankelijke villa’s is de juiste keuze als u op zoek bent naar rust, vrede en harmonie voor uw vakantie of permanente bewoning. Bovendien is de urbanisatie Doña Pepa slechts 10 minuten met de auto, vol met restaurants, bars en recreatiegebieden waar u op de meest aangename manier kunt genieten van vrije tijd.