MEDITERAANSE WONING BINNEN PRACHTIG RESORT, ALTAONA GOLF, MURCIA

MEDITERAANSE WONING BINNEN PRACHTIG RESORT, ALTAONA GOLF, MURCIA

Pand ref: REAL 72249

Voorzieningen

Huis

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

76,2 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 229.000

Beschrijving

Het townhouse in Altaona Village klinkt als een heerlijke plek om te wonen, met zijn prachtige ligging in de regio Costa Calida en unieke aspecten zoals vrij uitzicht, een golfresort en gemeenschappelijke tuinen en zwembaden. De toevoeging van een optioneel privézwembad en buitendouche biedt nog meer luxe en comfort aan de bewoners.

De woningen zijn ontworpen met aandacht voor het buitenleven, waarbij moderne architectuur wordt gecombineerd met de warmte en schoonheid van natuurlijke materialen. Met ruime terrassen en grote ramen die het omringende landschap omarmen, beloven deze woningen een naadloze integratie met de natuur en een ideale omgeving om de mediterrane levensstijl te omarmen.

De locatie van Altaona Golf & Country Village, op slechts iets meer dan 10 minuten van het centrum van Murcia, biedt bewoners het beste van twee werelden: de rust en sereniteit van het platteland en de levendigheid van de stad binnen handbereik. Murcia zelf, met zijn charmante terrassen en prachtige straten aan de voet van het Carrascoy-natuurpark, biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

De nabijheid van de Mar Menor, op slechts 15 minuten afstand, voegt nog meer aantrekkingskracht toe aan de locatie, met zijn uitstekende mogelijkheden voor watersport en familieplezier.

En voor degenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur, is Cartagena, op slechts een half uur rijden via de snelweg, een fascinerende bestemming met zijn mix van moderne gebouwen en historische schatten, waaronder het beroemde Romeinse theater en de prachtige haven. Met zoveel te ontdekken en te genieten in de directe omgeving, belooft Altaona Village een ideale thuisbasis te zijn voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van luxe, comfort en de schoonheid van de Costa Calida-regio.