MEDITERAANSE VILLA OP PRACHTIGE LOCATIE, PLAYA VERA, ALMERIA

MEDITERAANSE VILLA OP PRACHTIGE LOCATIE, PLAYA VERA, ALMERIA

Pand ref: REAL 71428

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

122 m2 oppervlakte

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 418.000

Beschrijving

Monte Carmelo Resort aan de Costa Almería, in de regio Vera Playa, klinkt als een uitstekende nieuwe ontwikkeling voor mensen die op zoek zijn naar een moderne woning in een zonnige en ontspannen omgeving. Hier zijn enkele van de belangrijkste aspecten van dit project en wat het uniek maakt:

Het resort ligt in Playa Vera, dat bekend staat om zijn prachtige stranden en als een van de beste naturistenenclaves in Europa. Met 6 km aan strand, waaronder Las Marinas-Bolaga, Puerto Rey, El Playazo, en Quitapellejos, is er volop ruimte om te genieten van de zon en de zee. De nabijheid van toeristische bestemmingen zoals Mojacar en de grotten van Almanzora voegt een extra dimensie toe aan het verkennen van de omgeving.

Monte Carmelo Resort wordt gepromoot als een innovatief en tolerant wooncomplex. Dit suggereert een open en inclusieve benadering van wonen, waar zowel familie- als naturistentoerisme naast elkaar kunnen bestaan in een respectvolle omgeving. Deze benadering kan aantrekkelijk zijn voor mensen die een ontspannen en niet-oordelende sfeer waarderen.

Het complex biedt 100 onafhankelijke villa’s met keuze uit twee modellen: Blue Lagoon en Villa Estrella. Blue Lagoon is een villa met een eerste verdieping en solarium, bestaande uit drie slaapkamers en drie badkamers. Villa Estrella is een eenlaagse villa met drie slaapkamers en twee badkamers. Beide modellen worden geleverd met een privézwembad van 6×3 meter op een perceel van ongeveer 230 vierkante meter. Dit biedt voldoende ruimte voor buitenactiviteiten en ontspanning.

De ligging op slechts 200 meter van het strand van Playa Vera betekent dat bewoners gemakkelijk toegang hebben tot het strand. Daarnaast is het resort op loopafstand van winkels en restaurants, wat het leven gemakkelijk maakt. De eigen ingang voor het residentiële complex zorgt voor extra veiligheid en exclusiviteit.

Met deze kenmerken lijkt Monte Carmelo Resort een aantrekkelijke keuze voor mensen die willen genieten van de zon, het strand, en een ontspannen levensstijl in een tolerant en modern complex.