MAJUSTUEUZE APPARTEMENTEN OP LAS COLINAS GOLF, ALICANTE

Costa Blanca Zuid

565.000

REAL 67946

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

141,35 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

2

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Deze exclusieve skyvilla's van de Madroño Phase II Community zijn gelegen in een bevoorrecht gebied van Las Colinas Golf & Country Club ten zuiden van Alicante. Met uitzicht op de prachtige omgeving van een van de meest prestigieuze golfbanen aan de Costa Blanca.
Vanuit het appartement en zijn terrassen geniet u van uitzicht over zee, golf, natuur en de bossen van het aanliggende natuurreservaat.
De verfijnde architectuur en ruime terrassen zorgen voor een onvergelijkbare sfeer om te genieten van de buitengewone mediterrane levensstijl.
De tweede fase bestaat uit 32 appartementen verdeeld over twee blokken. De typologieën variëren van spectaculaire en lichte penthouses met solarium en ruime flats met drie slaapkamers en riante terrassen langs beide zijdes.

Deze riante appartementen zijn ontworpen om te genieten van het buitenleven met een ideale combinatie tussen ontwerp en functionaliteit.
De binnen architectuur van de appartementen werd nauwgezet bestudeerd en de materialen en kleuren werden optimaal gecombineerd om het licht volledig tot uiting te brengen. Het interieur loopt via de ruime woonkamers ononderbroken door naar de ruime buitenterrassen waardoor als het ware één geheel wordt gevormd.

Terrassen: 56 M2

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen