Magnifieke villa met mooie uitzichten over de Middellandse Zee op een weelderige locatie, Finestrat kust, Alicante

Magnifieke villa met mooie uitzichten over de Middellandse Zee op een weelderige locatie, Finestrat kust, Alicante

Pand ref: REAL 4765

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

134 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 339.000

Beschrijving

Gloednieuw residentieel project, gelegen in Finestrat vlakbij zijn stranden of deze van Benidorm en omgeven door natuur, golfterreinen, 5* hotels, magnifieke sportfaciliteiten. Op een boogscheut van al het leuke leven dat Costa Blanca te bieden heeft. Weldra gaat ook het grootste shopping centrum van deze streek daar open en op 2 min van een tram die u naar de stad Alicante vervoert. Hedendaags design en architectuur gecombineerd in dit luxueuze project met hoogwaardige afwerkingen. Uitstekend open uitzicht over de zee, de bergen en de skyline van Benidorm alsook op het prachtige natuurlijke landschap van deze mooie omgeving.

Het gevoel dat je daar krijgt, is van een superieure onbeschrijfelijke kwaliteit, want in de naaste omgeving ziet u enkel de luxe en weelde van deze omgeving in alle opzichten! Ideaal voor fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers, want u hebt niet enkel de zee, maar ook de pittoreske dorpen en het gezellige leven in uw nabijheid! 

De villa’s zijn luxueus afgewerkt en genieten van enorm veel lichtinval door de grote raampartijen die uitgeven op de grote terrassen en de privaat tuin. 1 slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping en 2 en-suite slaapkamers boven die beide uitgeven op het riante terras waar u kan genieten van het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee en de lichtjes van de skyline. Er is tevens een privaat parking alsook een optie voor een eigen zwembad naar keuze.

Grondstuk oppervlakte vanaf 221 m2