MAGNIFIEKE LUXE VILLA OP EERSTE LIJN GOLF, LAS COLINAS GOLF, ALICANTE

MAGNIFIEKE LUXE VILLA OP EERSTE LIJN GOLF, LAS COLINAS GOLF, ALICANTE

Pand ref: REAL 67632

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

3+ Parkeerplaatsen

328,63 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 2.550.000

Beschrijving

Calacatta is een gedicht met een tijdloze uitstraling van comfort en vrede die een manier van leven mogelijk maakt die zijn muren overstijgt.
Het is de belichaming van elegantie, duurzaamheid en natuur in een prachtig, uniek eigentijds ontwerp.
Een authentiek kunstwerk.
Villa CALACATTA houdt je in de zon of in de schaduw in elk seizoen van het jaar. Terrassen vloeien over van binnen naar buiten met overdekte ruimtes en vrije ruimtes.

Gelegen in Las Colinas Golf & Country Club. Dit unieke resort ligt aan de Spaanse mediterrane kust, net ten zuiden van Alicante. Een prestigieuze, prachtig geconserveerde natuurlijke omgeving, waar exclusieve huizen die naadloos opgaan in in meer dan 200.000 m2 prachtige omgeving die aanvoelt als een andere wereld. LasColinas Golf & Country Club is de perfecte plek voor een gezonde mediterrane levensstijl. Het klimaat is uitzonderlijk en het beschikt over uitstekende communicatie en eersteklas diensten. Het resultaat is dat het complex uitgeroepen tot “Leading Villa Resort in Spain and Europa” door de prestigieuze World Travel Awards.
Het is de thuisbasis van een geweldige kampioenschapsgolfbaan die vijf keer is uitgeroepen tot “Beste golfbaan in Spanje” door de World Golf Awards. Volgens de laatste Top 100 ranglijst, is het een van Europese top 100 banen geselecteerd door het tijdschrift Golf World.
Er is geen grotere luxe dan leven in Las Colinas Golf & Country Club in harmonie met de natuur te wonen en te genieten van
diensten met hoge toegevoegde waarde, met privacy, kwaliteit en klantenservice die het leven tot een plezier maken.

Pool: 64 m2

Bebouwde oppervlakte: 328,63 m2

Terrassen: 244,75 m2

Garage

Eerste lijn golf en zuidgericht

Groen certificaat