MAGNIFIEKE LAAGBOUW 2 OF 3 SLAAPKAMERS OP LA FINCA GOLF, ALICANTE

MAGNIFIEKE LAAGBOUW 2 OF 3 SLAAPKAMERS OP LA FINCA GOLF, ALICANTE

Pand ref: REAL 67169

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

70 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 219.000

Beschrijving

LOS LAGOS

LA FINCA Rondom de golfbaan La Finca Golf strekt zich een exclusieve woonwijk uit, met heel wat hoog kwalitatieve faciliteiten, zoals een 5* Hotel met Spa, een groot clubhuis, golfschool, sportinfrastructuur, winkelcentrum en keuze aan restaurants en bars. De huizen en appartementen in La Finca Golf genieten van rust en prachtig zichten over de golf of de vallei. Op 2 km bevindt zich het stadscentrum van Algorfa, een kleine typische Spaanse gemeente met alle noodzakelijke voorzieningen. Algorfa ligt een stukje landinwaarts aan de vruchtbare vallei van de Segura, welke bekend staat om de citroenen- en sinaasappelteelt. De stranden van Guardamar liggen op slechts 15 minuten rijden. Een ideale plek voor wie iets zoekt ver van de drukte van de kust maar toch dicht bij alles!

Los Lagos omvat 2 en 3 slaapkamer appartementen/duplexen gelegen op het prachtige golfdomein La Finca. Zicht op de vallei, de bergen en de natuur rondom het golfterrein! Alle appartementen beschikken over 2 badkamers en een woonkamer met open keuken en veel lichtinval door de dubbele oriëntatie met schuiframen naar beide terrassen vanuit de living en alle slaapkamers.

Alle aansluitingen de airconditioning en voor het alarmsysteem zijn reeds voorzien met 1 camera. Domotica, elektrische rolluiken zijn eveneens inbegrepen. De gelijkvloers appartementen beschikken over een privé tuin volledig aangelegd en de penthouse appartementen beschikken over een zeer ruim terras aan het woongedeelte en een riant solarium.

Penthouse 2 slaapkamers en 2 badkamers 232.000 euro

Duplex met 3 slaapkamers en 2 badkamers 274.000 euro