Magnifiek appartement omgeven door exotische tuinen, wellness, ideaal gelegen, Orihuela Costa

Magnifiek appartement omgeven door exotische tuinen, wellness, ideaal gelegen, Orihuela Costa

Pand ref: REAL 2535

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

69 m2 oppervlakte

1 terras

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 225.000

Beschrijving

Deze magnifieke appartementen in een gesloten residentie van 2 of 3 slaapkamers met 2 badkamers en keuze tussen gelijkvloers met riante terrassen, tussenverdiep met terras of penthouses met terrassen en solarium en een ongelofelijke oriëntatie zijn hyper modern en kwalitatief afgewerkt. De uitzonderlijke groene zone geeft het aspect van de jungle in Bali.  Gelegen in het zeer geliefde Punta Prima met alle mogelijke services bij de hand.

Punta Prima is omringd door spectaculaire baaien en stranden, commerciële centra, restaurants, golf clubs en alles wat u nodig heeft om een heel jaar door te genieten van een kwalitatief leven.

De gemeenschappelijke zone omvat prachtige aangelegde tuinen, 2 zwembaden, jet streams, ligbedden en relax zones met houten details. Bovendien is er een zone speciaal voor kinderen, jacuzzis, sauna, fitness zowel binnen als buiten, een multifunctionele kooi ”Street Workout”, wandelwegen en Balinese platformen dewelke rijsplantages imiteren.

Extra’s inbegrepen: dubbele oriëntatie voor elke woning, elektrische rolluiken, vloerverwarming in de badkamers, volledig geïnstalleerde airco, doucheschermen, spiegels in de badkamer.

Parking en privaat berging optioneel aan 5.000 EUR