Rustig gelegen villa omgeven door groen, uitzicht over de citrusplantages en de lagunes, Guardamar Del Segura

Rustig gelegen villa omgeven door groen, uitzicht over de citrusplantages en de lagunes, Guardamar Del Segura

Pand ref: REAL 622

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

125 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 337.000

Beschrijving

Op minder dan 4km van het strand, in een bevoordeeld gebied van het natuurpark de “Laguna Salada”, vinden we het Salisol Park. Het park bevindt zich in het zuiden van het bekende Costa Blanca, vlakbij Guardamar del Segura, bekend voor de duinen en de dennenbossen. De verfrissende zeewind, de levendige kleuren van de avond boven het meer, de dennenbomen en de appelsien- en eucalyptusbomen. Ze creëren vrede en harmonie, waar ook u van kan genieten!

Geniet van al deze voordelen op je privé terrein van gemiddeld meer dan 200m².

Voor diegenen die kwaliteit en comfort weten te appreciëren bouwen we individuele woningen met een zwembad op elk perceel. Elke woning heeft 3 slaapkamers, een master bedroom op de gelijkvloerse verdieping met aparte badkamer en 2 gastenkamers op de bovenverdieping met 2 extra badkamers en directe toegang tot het terras (16-20m²) met mooie uitzichten.

De grote eetkamer is goed verlicht, met een dubbel plafond. De keuken is volledig uitgerust met de laatste elektronica en een bar. De tuin is voorzien van kunstmatig gras en beplanting. Daarbovenop komt dat er voor elk huis een parkeerplaats beschikbaar is.

De prijzen voor dit project beginnen vanaf 272000€ inclusief zwembad. Er zijn vele opties vrij te kiezen zoals een “solarium”, zijnde een extra dakterras van maar liefst 45m², extra afwerking enzovoort.
De gemiddelde oppervlakte per perceel bedraagt meer dan 200m². De bewoonbare oppervlakte exclusief terrassen bedraagt 125m².

Bekijk de foto’s en laat je betoveren door wat we hier te bieden hebben!