Moderne villa met panoramische uitzichten over de zee en de zoutmeren, San Miguel De Salinas

Moderne villa met panoramische uitzichten over de zee en de zoutmeren, San Miguel De Salinas

Pand ref: REAL 2264

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

3,5 badkamers

1 Parkeerplaats

244 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 420.000

Beschrijving

Sleutel op de deur, showhouse te koop

Deze prachtige villa heeftt een geprivilegieerde ligging op het hoogste punt van San Miguel De Salinas waardoor het een adembenemend panoramisch uitzicht heeft over de Middellandse zee, de zoutmeren van Torrevieja en een beschermd natuurgebied.

Bovendien ligt het op een boogscheut van 4 befaamde golfterreinen, waaronder LAS COLINAS en op 10 minuutjes rijden van de beste stranden van de Costa Blanca.

De woningen liggen in een residentiele, rustige wijk, maar het dorp zelf is vlakbij en heeft alle services en leeft een gans jaar rond.

Kom hier genieten van het mediterrane leven en gun uzelf wat quality!

De woningen zijn volledig onderkelderd met grote schuiframen, waardoor u een apart gastenverblijf heeft! Tevens ook een solarium om te genieten van de prachtige uitzichten!

 4 slaapkamers waarvan 2 en suite met badkamer, gedeelde badkamer en apart gastentoilet. Plafond met dubbele hoogte in salon, polyvalente zaal van 40 m2. Woning 244 m2 excl terrassen

Woning kan onmiddellijk overhandigd worden

Inbegrepen:  Alle elektro toestellen, binnen en buitenverlichting, laadpunt voor elektrische wagen, zwembad, meubels en decoratie, airco en automatische sunscreens!

Indien u de meubels niet wenst, kan u hiervoor een min prijs vragen