LUXE WONING IN NATUURLIJKE OMGEVING, LA NUCIA, ALICANTE

LUXE WONING IN NATUURLIJKE OMGEVING, LA NUCIA, ALICANTE

Pand ref: REAL 63570

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

4 badkamers

1 Parkeerplaats

167,23 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 448.092

Beschrijving

Dit nieuwe project van 13 vrijstaande woningen met privé zwembad is gelegen in het prachtige La Nucia, op een plek ten midden van de natuur en omringt door rust en dit alles met een prachtig uitzicht op zee. Iedere woning is opgetrokken uit 3 verdiepingen, ze bestaan ​​uit een niveau op de begane grond, een eerste verdieping en een kelderverdieping die mits meerprijs nog volledig kan afgewerkt worden naar uw eigen wensen. Denk maar aan een vierde slaapkamer, sportkamer, hobbyruimte …

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met de open keuken, een eerste slaapkamer met ensuite badkamer en de toegang tot het terras, tuin en zwembad. Op het eerste verdiep zijn er twee slaapkamers met hun en-suite badkamers en directe toegang tot het terras. Via de gang krijg je tevens toegang tot het solarium waar u tot laat in de avond kan genieten van het prachtige uitzicht.

Ze zijn gelegen tussen de stad La Nucía en Benidorm, dit ten midden van de fruitvallei op zo’n 3 kilometer van de kust. Door de gunstige ligging, nabij het vliegveld van Alicante, de Stad Alicante en Benidorm is La Nucia ook zeer geliefd bij de overwinteraars. Het milde klimaat en het hoge aantal zonuren garanderen een uitstekend plaats om jaarlijks te genieten van een milde winter.