LUXE VILLA OP UITZONDERLIJKE LOCATIE, CAMPOAMOR, ALICANTE

Costa Blanca Zuid

1.580.000

REAL 63845

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

4

Badkamers

4

Woonoppervlakte

336 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

3

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Dit project bestaat uit vrijstaande villa’s met 4 slaapkamers in Dehesa de Campoamor, een prachtige locatie in het zuiden van Alicante. Ieder woning is gebouwd op een ruim perceel en voorzien van een privézwembad met een chillout-zone, solarium, ondergrondse parkeergarage en grote groene zones.

Organische designs die de elegantie in iedere vertrek benadrukken, met grote ramen en glazen deuren waardoor het licht naar binnen stroomt. Op de begane grond van iedere woning is er een grote woonkamer met geïntegreerde keuken, een slaapkamer plus een toilet en een badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers, en op de bovenste verdieping een ruim solarium met berging en een keuken-bar. Als laatste, het souterrain heeft een parkeerruimte en een badkamer, maar ook toegang tot de lift die op elke verdieping uitkomt.

Dit project is gelegen in Dehesa de Campoamor, een kustplaats in Orihuela. Het ligt op een klein eindje lopen van het strand, de haven, winkelcentra, golfbanen, wandelpaden en fietsroutes. De villa’s zijn omringd door diensten en voorzieningen zoals supermarkten, bars en restaurants, apotheken, etc. De luchthaven ligt op slechts 10 minuten.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen