LUXE VILLA OP UITZONDERLIJKE LOCATIE, CAMPOAMOR, ALICANTE

LUXE VILLA OP UITZONDERLIJKE LOCATIE, CAMPOAMOR, ALICANTE

Pand ref: REAL 63845

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

1 Parkeerplaats

336 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.580.000

Beschrijving

Dit project bestaat uit vrijstaande villa’s met 4 slaapkamers in Dehesa de Campoamor, een prachtige locatie in het zuiden van Alicante. Ieder woning is gebouwd op een ruim perceel en voorzien van een privézwembad met een chillout-zone, solarium, ondergrondse parkeergarage en grote groene zones.

Organische designs die de elegantie in iedere vertrek benadrukken, met grote ramen en glazen deuren waardoor het licht naar binnen stroomt. Op de begane grond van iedere woning is er een grote woonkamer met geïntegreerde keuken, een slaapkamer plus een toilet en een badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers, en op de bovenste verdieping een ruim solarium met berging en een keuken-bar. Als laatste, het souterrain heeft een parkeerruimte en een badkamer, maar ook toegang tot de lift die op elke verdieping uitkomt.

Dit project is gelegen in Dehesa de Campoamor, een kustplaats in Orihuela. Het ligt op een klein eindje lopen van het strand, de haven, winkelcentra, golfbanen, wandelpaden en fietsroutes. De villa’s zijn omringd door diensten en voorzieningen zoals supermarkten, bars en restaurants, apotheken, etc. De luchthaven ligt op slechts 10 minuten.