LUXE VILLA OP TOPLOCATIE TUSSEN BERGEN EN ZEE, FINESTRAT, ALICANTE

LUXE VILLA OP TOPLOCATIE TUSSEN BERGEN EN ZEE, FINESTRAT, ALICANTE

Pand ref: REAL 65765

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

192 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 795.000

Beschrijving

Een toplocatie in Finestrat, grenzend aan de Alfarelles de la Tapiada rivier, het Puig Campana gebergte in de rug en met de Puig Campana golfbaan voorzicht uit, op slechts 5 minuten rijden van het strand van Benidorm. Een idilische plek tussen bergen en zee.

De natuurlijke schoonheid en de bijzondere ligging van Finestrat, dicht bij alles, zijn onmiskenbaar. Dit resort omarmt deze authenticiteit en biedt tegelijkertijd een exclusief en verfijnd privédomein, ongeëvenaard aan de mediterrane Witte Kust.

Gelegen aan de voet van de beroemde berg Puig Campana, worden honderden wandelroutes aangeboden aan de bezoekers. Een echt paradijs voor liefhebbers van buitensporten.

Gezellige stadjes als Finestrat, Polop en La Nucia tonen de traditie en de gastronomie van dit mediterrane gebied, zonder de belangrijkste voorzieningen zoals scholen, ziekenhuizen of de internationale luchthaven te vergeten.

Deze villa is gebouwd binnen dit nieuw resort met prachtige luxe woningen, verdeeld over 2 etages vinden we 3 slaapkamers, 3 badkamers, gastentoilet, verschillende terrassen en dit alles ontworpen in een moderne stijl met grote ramen en ruime ruimtes. Deze woning heeft een woonkamer gecombineerd met een volledig uitgeruste open keuken en bijkeuken. Met daarnaast een eerste slaapkamer en badkamer. Op het 1 ste verdiep bevinden zich nog 2 slaapkamers met elk hun eigen badkamer en eigen terras met uitzicht op het zwembad en de omgeving rondom.

Alle villa’s zijn ontworpen in moderne stijl, met eigen parkeerplaatsen en ruime privé terrassen, een eigen aangelegde tuin met privé zwembad. Daarnaast geniet u als eigenaar van de grote gemeenschappelijke ruimtes, gemeenschappelijk zwembad en groene zones die zich buiten uw eigen perceel bevinden.