LUXE VILLA OP EERSTE LIJN AAN LA FINCA GOLF RESORT, ALGORFA, ALICANTE

LUXE VILLA OP EERSTE LIJN AAN LA FINCA GOLF RESORT, ALGORFA, ALICANTE

Pand ref: REAL 59825

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

203,22 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.250.000

Beschrijving

Luxe villa Mystique is gelegen op La Finca Golf Resort, meer bepaald op de 1ste lijn aan de golfcours zelf.

Villa Mustique biedt u op een ruime oppervlakte alle nodig luxe om alle dagen uitzonderlijk te genieten van uw woonst en deze toplocatie. De villa bestaat uit 3 niveau’s: garage & kelder, woonvertrekken op het gelijkvloers en de master bedroom met walk-in dressing op het eerste verdiep met aansluitend een prachtig terras.

Deze woning is voorzien van alle comfort, op een totale oppervlakte van 469 m2 geniet u van de woonst, een eigen infintiy zwembad, een ondergrondse garage, een grote tuin en een prachtig uitzicht over La Finca Golf.

Dit project is voorzien van enkele extra’s denk hierbij maar aan een airco installatie, vloerverwarming over de volledige woning, domotica, infinity pool en ingerichte tuin.

Op 2 km bevindt zich het stadscentrum van Algorfa, een kleine typische Spaanse gemeente met alle noodzakelijke voorzieningen en restaurants waar je kan genieten van de Spaanse gastronomie! Algorfa ligt een stukje landinwaarts aan de vruchtbare vallei van de Segura, welke bekend staat om de citroenen- en sinaasappelteelt. De idyllische stranden van Guardamar liggen op slechts 15 minuten rijden.
Een ideale plek voor wie iets zoekt ver van de drukte van de kust maar toch dicht bij alles!