LUXE VILLA OP BEVOORRECHTE LOCATIE MET ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

LUXE VILLA OP BEVOORRECHTE LOCATIE MET ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

Pand ref: REAL 61085

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

2 Parkeerplaatsen

789 m2 oppervlakte

6 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 3.159.000

Beschrijving

Een uitstekende woning, volgens de normen van de villa’s van Residential Jazmines in het Residential Resort Cumbre del Sol, met een bevoorrechte locatie en een onovertroffen uitzicht op de zee.

De exclusiviteit van haar locatie, het uitzicht op de zee, zijn oriëntatie en het aangename Mediterrane klimaat, geven de buitenruimtes van deze woning een extra dimensie: terrassen, veranda’s, jacuzzi, infinity pool, barbecue, chill-out zone en laat u toe te genieten van een levensstijl die maar weinig villa’s hebben.

Onder de deugden van dit pand, verdient zeer grote woonkamer met grote afmetingen een speciale vermelding, het opent zijn deuren die aansluiten op de veranda een verbinding makend tussen het interieur en het exterieur, waardoor een extra grote ruimte ontstaat.

De hoofdslaapkamer, gesitueerd in een aparte vleugel, een prive zone, een persoonlijk en unieke ruimte die bestaat uit een grote dressing, een complete badkamer met douche en ligbad met zicht op zee en een ontspanningszone om te genieten van een uniek zicht op de Middellandse Zee.

Verder zijn er nog 3 lichte slaapkamers met badkamer ensuite en toegang tot het terras, gastentoilet, garage voor 2 voertuigen en een grote ruimte in de kelder die u kan benutten naar eigen wens, van een gastenverblijf tot een fitness, of gewoonweg een grote leefruimte om elke speciale gelegenheid te vieren in een een uniek kader.