LUXE VILLA OP BEGANE GROND BINNEN RESIDENTIELE WIJK, CALPE, ALICANTE

LUXE VILLA OP BEGANE GROND BINNEN RESIDENTIELE WIJK, CALPE, ALICANTE

Pand ref: REAL 68890

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

448 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 820.000

Beschrijving

Dit project is gelegen in een van de residentieel gebieden geliefd door alle bewoners van Calpe, dit door de nabijheid van het stadscentrum, de stranden en de rustige en veilig omgeving. Deze villa wordt gebouwd op 1 niveau wat maakt dat dit project praktisch en comfortabel is. Het hele perceel is omheind en heeft een haag van cipres bomen die privacy biedt en meteen extra karakter geeft aan de omgeving.

Via de hoofdingang kom je aan de rechterkant het woongedeelte tegen en links de slaapkamers. De woonkamer bestaat uit een mooie open ruimte die de open keuken mee integreert binnen deze oppervlakte. Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en maken meteen connectie met het terras, het zwembad en de tuin. Op de linkerkant van het huis is het slaapgedeelte voorzien van 4 slaapkamers: de master suite met dressing en badkamer, nog een slaapkamer met een en-suite badkamer en verderop 2 slaapkamers die een badkamer delen. De woning is ook voorzien van een wasruimte en buiten is er parkeerplaats voor twee auto’s.

Had u graag nog een slaapkamer en badkamer extra? Ook deze is beschikbaar en start vanaf 850 000 euro.

Calpe, ook bekend als Calp in het Valenciaans, is een kustplaats aan de Costa Blanca in de provincie Alicante, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje.

Hier vind je een aantal belangrijke kenmerken van en informatie over Calpe:
Rots van Ifach (Peñón de Ifach): Een van de meest iconische monumenten in Calpe is de Rots van Ifach, een enorme kalkstenen rotsformatie die uitsteekt in de Middellandse Zee. Het is een symbool van de Costa Blanca en een thuis voor een gevarieerde flora en fauna. De rots is een populaire bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers.
Stranden: Calpe heeft verschillende prachtige stranden, waaronder Playa Arenal-Bol en Playa de la Fossa. Deze zandstranden trekken zowel de lokale bevolking als toeristen en bieden mogelijkheden om te zwemmen, zonnebaden en watersporten te beoefenen.
Oude Stad: De oude stad van Calpe wordt gekenmerkt door smalle straatjes, traditionele Spaanse architectuur en historische bezienswaardigheden. De Iglesia Antigua, een kerk die dateert uit de 15e eeuw, is zo’n historische plek.
Jachthaven: De stad heeft een moderne jachthaven voor bootliefhebbers. Het is een levendig gebied met restaurants, winkels en een promenade waar bezoekers kunnen genieten van een ontspannen wandeling.
Zoutvlakten: De Salinas de Calpe, of zoutvlakten, zijn een ander opmerkelijk kenmerk. Ze hebben een historische betekenis omdat zoutproductie een traditionele activiteit is in de regio.
Vismarkt: Calpe staat bekend om zijn visindustrie en de stad heeft een levendige vismarkt waar bezoekers de plaatselijke maritieme cultuur kunnen ervaren.
Festivals: Zoals veel Spaanse steden viert Calpe het hele jaar door verschillende festivals en evenementen. Vooral het Moren en Christenen festival is populair.