LUXE VILLA OP 1 VERDIEP OP HET PRACHTIGE LA FINCA GOLF, ALICANTE

LUXE VILLA OP 1 VERDIEP OP HET PRACHTIGE LA FINCA GOLF, ALICANTE

Pand ref: REAL 61502

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

119 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 489.000

Beschrijving

VILLAS LIEGE EN LEUVEN
Rondom de golfbaan La Finca Golf strekt zich een exclusieve woonwijk uit, met heel wat faciliteiten, zoals een 5* Hotel met Spa, een groot clubhuis, golfschool, sportinfrastructuur, winkelcentrum en keuze aan verschillende restaurants en bars. De woningen op La Finca Golf genieten van rust en prachtig uitzichten over de golf en de vallei. Op slechts 2 km bevindt zich het stadscentrum van Algorfa, een kleine typische Spaanse gemeente met alle noodzakelijke voorzieningen en restaurants waar je kan genieten van de Spaanse gastronomie! Algorfa ligt een stukje landinwaarts aan de vruchtbare vallei van de Segura, welke bekend staat om de citroen- en sinaasappelteelt. De idyllische stranden van Guardamar liggen op kortweg 15 minuten rijden.
Een ideale plek voor wie iets zoekt ver van de drukte van de kust maar toch dicht bij alles!

Deze moderne design villas LIEGE EN LEUVEN met 3 slaapkamers en 2 badkamers met privézwembad op La Finca Golf aan de Costa Blanca, doet iedereen dromen. Dit kleinschalige project van 21 villa’s met prachtige vergezichten en een ideale gelijkvloerse indeling!

Om u nog meer comfort te bieden zal alle woningen voorzien van een privé parking op eigen domein, privé-zwembad van 8 m x 3 m, aangelegde mediterrane tuin, ruim terras met absolute privacy en solarium. Inbegrepen zijn extra’s zoals pre-installatie voor airconditioning, een alarmsysteem met beveiliging van zowel binnen als buiten de woning door middel van oa camera’s, volledig uitgeruste keuken, domotica, vloerverwarming in de badkamers en elektrische rolluiken.

Elke villa heeft een bewoonbare oppervlakte van 119 m2, alles op gedane grond en staan op een kavel van  380 m2 tot 478 m2.
Deze woningen komen in 2 uitvoeringen, Villa Liège & Villa Leuven. Dezelfde kenmerkende eigenschappen maar de terrassen heb een iets andere grote.
Villa Liège met terras op begane grond van 46 m2 en solarium van 61 m2 vanaf 489 000 euro.
Villa Leuven met terras op begane grond van 65 m2 en solarium van 45 m2 vanaf 519 000 euro.