LUXE VILLA OMRINGD DOOR BOSSEN, OP HET EXCLUSIEVE LAS COLINAS RESORT

LUXE VILLA OMRINGD DOOR BOSSEN, OP HET EXCLUSIEVE LAS COLINAS RESORT

Pand ref: REAL 67181

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

145 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 985.000

Beschrijving

Het ontwerp van de Villa Petirrojo presenteert een eigentijdse architectuur en stijl. Rechte en eenvoudige lijnen met open en lichte ruimtes. De beleving is de definitie van een exclusief Mediterraans leven. Villa Petirrojo behoort tot de gemeenschap van Villa’s LIMA, de meest begeerde van het resort ontworpen met de hoogste normen van kwaliteit, exclusiviteit en elegantie, zowel voor zijn villa’s als in zijn gemeenschappelijke zones.

De villa’s zijn geïntegreerd met de natuur, omringd door bossen en met de invloed van de nabijheid van de Middellandse Zee. Door zijn spectaculaire terrassen, grote ramen en prachtige aangelegde tuinen creeert men het gevoel van het samenvoegen van het interieur van het huis met zijn buitenruimtes en zijn natuurlijke omgeving.

Lima Communidad is gelegen in Las Colinas Golf & Country Club nabij Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa in het zuidelijke deel van de Costa Blanca, Spanje. Las Colinas ligt in de heuvels en is omgeven door een natuurreservaat, mediterrane bossen en fruitboomgaarden die een unieke, afgelegen en rustige omgeving bieden. Deze gated community met 24-uurs beveiliging biedt een prachtige selectie van moderne appartementen en villa’s. De golfbaan werd uitgeroepen tot Beste Golfbaan van Spanje 2015 door de World Travel Awards, het is ook uitgeroepen tot het Beste Villa Resort van Spanje in 2015 & 2016 en heeft sindsdien verschillende andere prijzen verzameld.

Las Colinas is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze resorts in de regio vanwege de algehele uitstraling en de vele faciliteiten alsook het veilige thuis gevoel in dit kleine paradijs,