LUXE VILLA MET ZEEZICHT, VILLAJOYOSA, ALICANTE

LUXE VILLA MET ZEEZICHT, VILLAJOYOSA, ALICANTE

Pand ref: REAL 65698

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

180,79 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 425.000

Beschrijving

Dit nieuwbouwcomplex bestaat uit 10 kwaliteitsvilla’s in een residentiële wijk. Alle woningen een privézwembad en parkeerplaats op het eigen perceel.

De woningen beschikken over 3 slaapkamers, 3 badkamers, een spectaculair solarium met uitzicht op zee. Dit nabij het centrum en het strand in Villajoyosa, Costa Blanca Noord. U bevindt zich op een rustige en bevoorrechte locatie, vanwege de ligging op slechts een minuut van het centrum en het zandstrand van Villajoyosa.

Villajoyosa is een verborgen parel aan de Spaanse Costa Blanca. Dit kleurrijke vissersdorp is gelegen tussen Benidorm en San Juan, op zo’n 30 min rijden van Alicante. De laatste jaren is het idyllische dorpje uitgegroeid tot een begeerde plaats voor tweedeverblijvers en toeristen. Villajoyosa heeft dan ook heel wat te bieden, van het brede zandstrand tot de smalle kleurrijke straatjes in het oude centrum van het dorp.

Het dorp heeft een lange zeevaarttraditie die aan de oorzaak ligt van de talrijke kleurrijke huizen langs de kustlijn. Dankzij deze vrolijke kleuren konden vissers van heel ver hun thuis herkennen.