LUXE VILLA MET ZEEZICHT, BENNISA, ALICANTE

LUXE VILLA MET ZEEZICHT, BENNISA, ALICANTE

Pand ref: REAL 65612

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

1 Parkeerplaats

286,45 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.860.000

Beschrijving

Prachtige gloednieuwe villa met zeezicht in La Fustera, Benissa. Het is een spectaculaire moderne villa met uitzicht op de zee en de Peñón de Ifach.

Deze woning heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers, gelegen op een privaat perceel van 1345m2. In totaal bezit deze villa meer dan 130m2 aan terrassen, met op meerdere plaatsen een bevoorrecht uitzicht. Het huist bestaat uit 3 niveaus; de kelder heeft een oppervlakte van 251 m2 en deze is volledig naar wens in te vullen, het solarium op het ‘dak’ is voorzien van een verstevigde structuur en pre-installatie van voorzieningen om het plaatsen van een optionele jacuzzi mogelijk te maken.
Op de begane grond heeft het huis naast een inkom en een gastentoilet, een eerste ruime slaapkamer met een complete badkamer en dressing, alsook uiteraard een ruime eetkamer en open keuken van 66 m2 met een eiland en uitzicht op het overdekt terras. Maar laat u vooral betoveren door een stukje architecturaal design binnenin de woonkamer. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers met volledige badkamers en kasten. De Master suite heeft een design bad, douche, dressing en privé terras.

De villa is gelegen in een van de mooiste woonwijken van de Costa Blanca. De steden Calpe, Benissa en Moraira bieden een buitengewoon aantrekkelijke kustlijn van groot natuurschoon en ecologisch belang, met een ruige kustlijn met talloze stranden en verborgen baaien. Benissa gelegen tussen Valencia en de stad Alicante. De luchthaven van Valencia ligt op een uur rijden en de luchthaven van Alicante op 50 minuten rijden. Beide luchthavens zijn grote internationale luchthavens die worden bediend door een groot aantal luchtvaartmaatschappijen.