LUXE VILLA MET VEEL LICHTINVAL, ALTAONA GOLF, MURCIA

LUXE VILLA MET VEEL LICHTINVAL, ALTAONA GOLF, MURCIA

Pand ref: REAL 72300

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

1 Parkeerplaats

247,09 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 865.000

Beschrijving

Villa Aqua lijkt inderdaad een betoverende plek te zijn, waar water de sfeer verrijkt en elke ruimte omhult met een gevoel van rust en luxe. De chill-out ruimte met de waterval creëert een ideale setting voor ontspannen bijeenkomsten en gesprekken, waar gasten kunnen genieten van het buitenleven in alle comfort.

De lage bevolkingsdichtheid en de gecontroleerde toegang tot Altaona Golf & Country Village dragen bij aan de aantrekkingskracht van deze gemeenschap, waar bewoners kunnen genieten van een veilige en rustige omgeving. Het centrale plein, de Parador, biedt alle benodigde voorzieningen en wordt een knooppunt voor sociale interactie en gemeenschapsleven.

Met een scala aan diensten zoals restaurants, bars, supermarkten, een fitnessruimte en spa, plus sportfaciliteiten zoals tennis- en paddlebanen, biedt Altaona Golf & Country Village een complete levensstijl voor haar bewoners. En met de prachtige 18-holes golfbaan ontworpen door Stirling & Martin golf architecten, is er altijd iets te doen voor liefhebbers van de sport.

De locatie van Altaona, slechts een klein eindje rijden van zowel het centrum van Murcia als de internationale luchthaven, maakt het een ideale plek voor diegenen die willen genieten van het beste van zowel de stad als het platteland. Met de nabijheid van de luchthaven van Alicante, hebben bewoners ook gemakkelijke toegang tot een breed scala aan Europese bestemmingen, waardoor Altaona een perfecte uitvalsbasis is voor reizen en avonturen.