LUXE VILLA MET SPECTACULAIR UITZICHT OVER ZEE, BENITACHELL

LUXE VILLA MET SPECTACULAIR UITZICHT OVER ZEE, BENITACHELL

Pand ref: REAL 67431

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

662 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 2.314.000

Beschrijving

In het paradijselijke Cumbre del Sol, aan de Costa Blanca Noord, wordt deze unieke villa met spectaculair zeezicht ontwikkeld. Een nieuwe exclusieve woning op een van de best gelegen percelen binnen een uitzonderlijke residentie. De uitzichten zijn ongekend en een ware traktatie voor de zintuigen, hiermee ook een van de belangrijkste kenmerken van deze luxe villa.

Het blauwe van het water is geïntegreerd met het witte van de gevel, de ruwe en inheemse steen aanwezig in de muren die het perceel terrasvormig maken, de buitenlijnen van het huis markeren en integreren in de omgeving.

Deze villa is verdeeld in 3 niveaus en alle kamers hebben zeezicht, door gebruik te maken van grote ramen, binnen de volledige woning wordt het zeezicht geïntegreerd in alle wooneenheden. De binnenruimtes zijn genereus, vooral het daggedeelte, dat bestaat uit een grote open ruimte, zodat u met familie en vrienden bij elkaar kan zijn, rusten, koken of gewoon kunnen ontspannen.

Rekening houdend met het gematigde klimaat dat we aan de Costa Blanca Noord hebben, speelt de buitenkant van het huis een grote rol, dit doordat dit een verlengstuk wordt van de woonkamer. Mede dankzij grote veranda’s, barbecue, ruime terrassen en een indrukwekkend zwembad, zorgen al deze kenmerken voor een verdrievoudig de ruimte van dit huis, architecturaal laat men binnen & buiten samenvloeien tot één, een oase aan ruimte en rust.

Op de dagverdieping bevindt zich tevens ook de slaapkamer die is opgevat als de hoofdslaapkamer, dit zodat u kan genieten van alle comfort op dezelfde verdieping. De andere twee slaapkamers op de bovenverdieping kan voor voorzien voor kinderen, familie of gasten. Op de begane grond vinden we nog een ruimte om in te vullen naar eigen behoefte denk hierbij maar aan een fitnessruimte, een kantoor of een recreatieruimte, van waaruit u kunt blijven genieten van het belangrijkste kenmerk van deze villa, het spectaculaire uitzicht op de zee.

Met een benijdenswaardige ligging, naast spectaculaire baaien en stranden, omgeven door natuur met een uniek gastronomisch en recreatief aanbod heeft deze omgeving alles te bieden. Makkelijke verbinding met de twee internationale luchthavens, op minder dan 100 km. Dankzij de  strategisch gelegen tussen Alicante en Valencia stad, een paradijs aan de Costa Blanca Noord.