LUXE VILLA MET PRIVEZWEMBAD, ROJALES, ALICANTE

LUXE VILLA MET PRIVEZWEMBAD, ROJALES, ALICANTE

Pand ref: REAL 66236

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

136,25 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 482.500

Beschrijving

Deze exclusieve ontwikkeling van twee verdiepingen tellende woningen in Benimar, Rojales, gelegen in de rustige en charmante zuidelijke regio van Alicante. Deze luxe woningen zijn gelegen in de buurt van de ongerepte stranden van de Costa Bianca en prestigieuze golfbanen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor degenen die willen genieten van de geneugten van het leven in een uitzonderlijke omgeving.

Elke woning biedt een woonoppervlakte van 135,23 vierkante meter, met een terras van 37,80 vierkante meter en de optie om een solarium van 37,80 vierkante meter toe te voegen, waardoor er voldoende buitenruimte is om te genieten van het mediterrane klimaat. De woningen hebben privé zwembaden en staan op percelen van 285 tot 364 vierkante meter. Het eigentijds ontwerp geeft prioriteit aan comfort en elegantie, met vloerverwarming in de badkamers en afwerking van topkwaliteit. De doordachte indeling en voorzieningen zijn gericht op modern en functioneel wonen en garanderen een hoge woonstandaard in een rustige en veilige omgeving.

In de omgeving van dit project vindt u een breed scala aan diensten en voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, supermarkten en medische centra, zodat al uw behoeften binnen handbereik zijn. Bovendien, Benimar, Rojales beschikt over uitstekende verbinding naar andere steden.