LUXE VILLA MET GOLFZICHT BINNEN MOOI COMPLEX, MUTXAMEL, ALICANTE

LUXE VILLA MET GOLFZICHT BINNEN MOOI COMPLEX, MUTXAMEL, ALICANTE

Pand ref: REAL 71633

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

218,34 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 650.000

Beschrijving

Bonalba Green is een indrukwekkend nieuw woonproject in het Bonalba Golf-gebied van Alicante, gelegen in de serene gemeente Mutxamel. Het biedt een harmonieuze mix van luxe wonen, ecologische duurzaamheid en een aantrekkelijke locatie. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van het project met de nadruk op de verschillende villa-opties:

Het project omvat 121 appartementen en 87 eengezinswoningen, met een sterke focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Bewoners zullen genieten van moderne voorzieningen, uitstekende connectiviteit en zorgvuldig ontworpen gemeenschappelijke ruimtes.

Deze villa’s vertegenwoordigen de top van luxe in Bonalba Green, met een woonoppervlak van 254 vierkante meter. Ze bieden grote privépercelen, een moderne keuken en een kelder voor extra opslag of een speelruimte. De hoofdslaapkamer leidt naar een ruim terras, wat een perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

Bonalba Green biedt goed ontworpen gemeenschappelijke ruimtes, inclusief een groot zwembad, speeltuinen en fitnessfaciliteiten. Het project is gericht op duurzaamheid, wat betekent dat het gebruikmaakt van energiezuinige technologieën en hoogwaardige materialen. Dit draagt bij aan lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

De locatie in het Bonalba Golf-gebied van Alicante is ideaal voor golfliefhebbers, terwijl de nabijheid van de stranden zorgt voor veel recreatieve mogelijkheden. Mutxamel biedt een rustige omgeving met goede verbindingen naar nabijgelegen steden, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot stedelijke voorzieningen en entertainment.