Luxe villa met een spectaculair uitzicht op zee, Altea, Costa Blanca Noord

Luxe villa met een spectaculair uitzicht op zee, Altea, Costa Blanca Noord

Pand ref: REAL 8515

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

5 badkamers

1 Parkeerplaats

458 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.601.250

Beschrijving

Deze luxe villa met een spectaculair uitzicht op zee bevindt zich in  de Sierra de Altea, een van de meest gewilde gebieden van de noordelijke Costa Blanca,

Deze villa is ingedeeld en ontworpen om de capaciteit van het land te maximaliseren en het genot van het uitzicht op zee vanuit de kamers te vergroten.

De ingang bevindt zich op de bovenste verdieping, waar we in de hal binnenkomen, verbonden met de garage voor twee voertuigen. Via de trap of de lift dalen we af naar de middelste verdieping, waar de hoofdslaapkamer en twee extra slaapkamers zich bevinden. De grootste slaapkamer heeft een en-suite badkamer, dressingsruimte en toegang tot een eigen terras. De andere twee slaapkamers hebben ook elk een en-suite badkamer, grote kasten en een gemeenschappelijk terras.

Op de begane grond zijn open en lichte ruimtes : een keuken met een centraal eiland verbonden met één van de veranda’s en een buitenterras, waar de ” infinity pool “ons naar de zee brengt zonder het huis te verlaten. Een ruime woonkamer met grote raampartijen en een toegang tot een tweede veranda en het hoofdterras van de woning, is één van de pareltjes van deze villa’s. Op deze verdieping is er ook een wasruimte, een gastentoilet binnen en één buiten, evenals toegang tot de lift die ons verbindt met het hele huis.

De buitenruimtes hebben een speciale relevantie in dit pand, omdat het prachtige uitzicht en het mediterrane klimaat ons uitnodigen om buiten te leven. Diverse terrassen, veranda’s en tuinen maken het ontwerp van deze sensationele villa in Altea compleet.