LUXE VILLA MET ADEMBENEMEND UITZICHT, BENITACHELL, ALICANTE

LUXE VILLA MET ADEMBENEMEND UITZICHT, BENITACHELL, ALICANTE

Pand ref: REAL 67416

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

613 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.914.000

Beschrijving

Deze exclusieve villa bevindt zich binnen een residentieel resort te Cumbre del Sol, met name binnen de Residentiële wijk Jazmines, een exclusief gebied dat opvalt door het uitzicht op zee, de hoogwaardige infrastructuur en allen bestaande uit grote, exclusieve luxe villa’s.

Opgetrokken in twee niveaus, de hoofdingang bevindt zich op de bovenverdieping, met twee duidelijk onderscheiden vleugels. Aan de rechterkant hebben we de relaxruimte, waar de 3 slaapkamers zich bevinden, waarvan 1 met een grote kleedkamer en badkamer en suite, de andere twee met een gedeelde badkamer en ruime ingebouwde kasten, allemaal met directe toegang tot het terras en uitzicht op zee. In de andere vleugel vinden we de dagruimtes, met een open keuken die rechtstreeks is verbonden met de eetkamer en de veranda, de woonkamer, een gastentoilet, een wasruimte, enz.

De begane grond van deze villa is bedoeld voor ontspanning & plezier, zowel binnen als buiten. Deze verdieping bevat een garage voor twee voertuigen, een badkamer, een berging en een extra polyvalente ruimte die direct communiceert met het buitenterras, het zwembad en verschillende tuinen, kortom een zee van luxe om te genieten van de vrije tijd, zo kan u zonnebaden, een film kijken , zwemmen of gewoon dagdromend bij het uitzicht over zee.

Met een benijdenswaardige ligging, naast spectaculaire baaien en stranden, omgeven door natuur met een uniek gastronomisch en recreatief aanbod heeft deze omgeving alles te bieden. Makkelijke verbinding met de twee internationale luchthavens, op minder dan 100 km. Dankzij de  strategisch gelegen tussen Alicante en Valencia stad, een paradijs aan de Costa Blanca Noord.