LUXE VILLA, LAS COLINAS GOLF, ALICANTE

Costa Blanca Zuid

850.000

REAL 2031

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

157 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

3

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Kom genieten in alle luxe en rust van dit unieke en exclusieve golfresort aan de Costa Blanca. Las Colinas kan rekenen op een geprivilegieerde inplanting door zijn nabijheid van de kust in een vallei tussen heuvels ten zuiden van Alicante. Dit golfresort won verscheidene internationale prijzen als beste Golf Resort van Spanje en Lider Villa Resort van Europa en Spanje. Las Colinas blinkt uit door de privacy die alle woningen genieten door de uitzonderlijke mooie natuurlijke omgeving en de manier van integratie van alle woningen in deze prachtige natuur! Dit resort beschikt over diverse sportmogelijkheden buiten golf, een private Beach Club op 1ste lijn met zwembad waar u automatisch lid van wordt, restaurant en café.    

Deze moderne villa wordt gebouwd op 1 niveau met 3 slaapkamers en 2 badkamers, dressing, privaat zwembad, volledig zuidgericht grondstuk van tussen 1000 m2 - 2000 m2, barbecue area volledig geïnstalleerd, 2 parkeerplaatsen, uitmuntende afwerkingen en uitzonderlijk mooie verzichten over LAS COLINAS.

Woning: 156,75 m2, Pergola: 44,49 m2, Terrassen: 98,32 m2, Kelder: 36,36 m2, Zwembad: 28 m2, Parking: 53, 84 m2

 

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen