LUXE VILLA IN HERVERKOOP IN HET PRACHTIGE SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

LUXE VILLA IN HERVERKOOP IN HET PRACHTIGE SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

Pand ref: REAL 71704

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

3 badkamers

3+ Parkeerplaatsen

325 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

2de hands woning

€ 1.195.000

Beschrijving

Casa San Pedro is een schitterende moderne villa in San Pedro del Pinatar, gelegen in een populaire woonwijk vlakbij het stadscentrum en met gemakkelijke toegang via de snelweg AP7. Deze villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en heeft een unieke gevel waarin ‘ambel edelstenen’ en ‘capri crème steen’ zijn verwerkt. Binnen zijn kwaliteitsmaterialen te zien, zoals eiken parketvloeren in het hoofdgebouw en natuurlijke travertin- en barnsteenvloeren in de badkamers.

De villa heeft een ruime indeling met drie verdiepingen. In de kelder is een grote garage van 270 m², geplaveid met porcellanato, met ruimte voor vier voertuigen. De kelder herbergt ook de machinekamer, waarin het zwembadtechnologiesysteem, warmwatertanks van 500 liter en een tank van 1000 liter voor vloerverwarming zijn ondergebracht. Daarnaast is er een infraroodsauna voor twee personen en extra opslagruimte.

De begane grond biedt een imposante inkomhal met een dubbel hoog plafond en een eetkamer met een soortgelijke hoog plafondstructuur. De villa heeft drie slaapkamers, waarvan één de master bedroom is met een eigen badkamer en een kleedkamer met twee grote kasten aan elke kant. De volledig uitgeruste keuken bevat Miele-keukenmeubilair en Bosch-apparatuur, terwijl de koelkast, vriezer en wijnkelder van het merk Liebherr zijn. De begane grond heeft ook een wasruimte, een binnenpatio van 15 m², een overdekte veranda van 34 m² en een groot open terras van 82 m² met een privézwembad. Het zwembad van 3×5 meter is gemaakt van porselein en heeft een zoutwaterchloreringssysteem, een zelfreinigend systeem, een bank met jacuzzi, een waterval voor massages in spa-stijl, en twee LED-spotlights. Daarnaast is er een garagehelling van bedrukt beton in grijze kasseistijl.

De mezzanine beschikt over een extra slaapkamer, een badkamer met jacuzzi, een woonkamer, en twee terrassen aan de voorkant van 62 m² en 33 m², plus een terras aan de achterkant van 42 m².

Qua verwarmings- en airconditioningsystemen heeft het huis vloerverwarming en fancoils voor airconditioning, allemaal bedienbaar via thermostaten in elke kamer en via een mobiele app. Het verwarmingssysteem wordt gedeeltelijk aangedreven door zonnepanelen op het dak. Alle drie de badkamers hebben verwarmde handdoekrekken, en de grote aluminium ramen zijn van het merk TECNAL, met thermische brugonderbreking, veiligheidsglas en thermisch gas tussen het glas.

Voor veiligheid en beveiliging heeft de villa een geavanceerd alarmsysteem met volumetrische sensoren binnen, perimeter barrières buiten, en vier camera’s met real-time visie, allemaal bedienbaar via een mobiele app. De villa heeft ook een video-intercomsysteem dat via apparaten in de keuken en kelder kan worden bediend, evenals via een mobiele app. Bovendien hebben drie van de vier slaapkamers ventilatoren van het merk Faro, die op afstand en via een mobiele app kunnen worden bediend.

De villa wordt gedeeltelijk gevoed door 4,8 kW fotovoltaïsche zonnepanelen op het dak, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van het huis.

Casa San Pedro een prachtig voorbeeld van moderne luxe, met hoogwaardige materialen, geavanceerde technologie en een scala aan voorzieningen die comfort en gemak combineren. Als je meer wilt weten over specifieke details van deze villa of vragen hebt over bepaalde aspecten, laat het me gerust weten.