LUXE SKYVILLA, OP HET UNIEKE LAS COLINAS GOLF RESORT, ALICANTE

Costa Blanca Zuid

645.000

REAL 65722

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

137 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

2

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Dit exclusieve wooncomplex bestaat uit 4 units met ieder 8 luxe skyvilla's met een uitmuntende afwerkingsgraad. Het eerste deel is reeds allemaal verkocht, maar eindelijke start nu ook de verkoop van de nieuwe fase.

Een exclusief wooncomplex gelegen aan een uitmuntende 18-holes Championship golfbaan, 'Beste golfbaan van Spanje' op de World Golf Awards & 'Beste villaretort van Spanje' op de World Travel Awards. Dit resort biedt een volledig sport-, vrijetijdsverblijf en horeca aanbod. Tevens is er een luxe private beachclub aan het strand. Zowel de infrastructuur als de woningen, de golfbaan en de overige voorzieningen zijn zorgvuldig geïntegreerd in de omgeving en met het oog voor het kleine detail.

De gemeenschappelijke zone met prachtige aangelegde tuinen en zwembaden met blauwe led verlichting, waarvan 1 verwarmd en overdekt. Een fitness ruimte in het domein, exclusief voor de eigenaars, maakt het geheel compleet. De bevoorrechte locatie biedt een panoramisch uitzicht over de golfbaan en de Middellandse zee. Het project onderscheidt zich omwille van de privacy, natuurlijke schoonheid, gekozen materialen en afwerking in samenwerking met een zeer bekende Spaanse architect.

Deze riante appartementen zijn ontworpen om te genieten van het buitenleven met een ideale combinatie tussen ontwerp en functionaliteit.
De binnen architectuur van de appartementen werd nauwgezet bestudeerd en de materialen en kleuren werden optimaal gecombineerd om het licht volledig tot uiting te brengen. Het interieur loopt via de ruime woonkamers ononderbroken door naar de ruime buitenterrassen waardoor als het ware één geheel wordt gevormd.

Gelijkvloers geniet van een tuin van 315 m2 plus een terras van 87 m2 aan een prijs van 645.000 eur

Op het 2de verdiep geniet je van prachtig uitzicht met een terras van 49 m2 aan een prijs van 675.000 eur

De penthouses daarentegen bieden een terras van 61 m2 en een dakterras van 128 m2 aan een prijs van 955.000 eur

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen