LUXE DUPLEX PENTHOUSE MET PRACHTIG UITZICHT OVER BERGEN EN GOLF, FONT DEL LLOP, ALICANTE

LUXE DUPLEX PENTHOUSE MET PRACHTIG UITZICHT OVER BERGEN EN GOLF, FONT DEL LLOP, ALICANTE

Pand ref: REAL 63718

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

119 m2 oppervlakte

3 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 469.000

Beschrijving

Luxe appartementen & duplex woningen op Font de LLop golf nabij Alicante met 2 slaapkamers of duplex appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers bestaan uit verschillende units, ondergrondse parkeerplaatsen met berging en een gemeenschappelijk zwembad, grote groene gemeenschappelijke ruimtes. En baden in een zee van natuurlijk licht door de grote raampartijen.

Een prachtig mooi begroeide omgeving met inheemse soorten die, met de besparing van water, het bio klimaat zal beschermen maakt die plaatje compleet. Alle appartementen zijn ontworpen en uitgerust om te voldoen aan de hoge prestaties op het gebied van energie-efficiëntie. De woningen zijn gericht op de beste oriëntatie, het een van het beste uitzicht op de golfbaan.

Font del Llop is strategisch gelegen in het hart van de provincie Alicante. Het ligt op 10 minuten van de internationale luchthaven Alicante-Elche. Een wegennet dat voor een direct verbinding zorgt met de belangrijkste steden van Spanje. De historische stad Aspe met diverse supermarkten, tientallen bars en restaurants, 24 uur medisch centrum met spoeddienst, etc.. ligt op minder dan 5 minuten rijden.

Font del LLop Golf Resort ligt op 20 minuten afstand van de prachtige maagdelijke stranden van de Middellandse Zee. Daarom is de temperatuur perfect om te golfen en andere buitensporten te beoefenen, met 300 dagen zon per jaar. De golfbaan heeft ook 25 km vrij terrein om te wandelen en te mountainbiken.