LUXE PENTHOUSE AAN AZUURBLAUW MEER, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

Costa Càlida

384.900

REAL 66546

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

123 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Santa Rosalia Lake & Life Resort is een exclusief resort gelegen aan de Costa Calida. In het midden van het domein bevindt zich een meer van 16.000 m2 waarin twee eilanden drijven met op één van de eilanden een beach club.

In Santa Rosalia zijn de woningen geconfigureerd rond een spectaculair centraal park, voor het exclusieve gebruik van de eigenaars. Zorgvuldig ontworpen landschapsarchitectuur met daarbij verschillende sport- en recreatiegebieden speciaal ontworpen voor het ganse gezin. Rosalía Lake and Life resort herdefinieert het concept van resort in dit deel van de Middellandse Zee, nooit meer zal dit woord hetzelfde klinken. De 700.000 m2 zijn rondom omheind, met toegangscontrole en 24-uurs bewakingsdienst. Veiligheid opgevat als rust, zowel thuis als onderweg.

Dit jongste project op het Santa Rosalía Lake and Life Resort omvat 6 units met telkens 7 exclusieve appartementen. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers en hebben zicht op het kristalheldere meer en op La Reserve, een prachtige uitgestrekte tuin om tot ontspanning te komen, te sporten of te genieten van de natuur. Centraal in het Resort ligt het grootste kunstmatige meer van Europa gecreëerd in samenwerking met Crystal Lagoons.

Terras van 62 m2 zonder buren

Ondergrondse parking, berging inbegrepen.

Alle toestellen en verlichting ook inbegrepen

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen