LUXE ECO-VILLA NABIJ GOLFRESORT, ALTAONA GOLF, MURCIA

LUXE ECO-VILLA NABIJ GOLFRESORT, ALTAONA GOLF, MURCIA

Pand ref: REAL 72355

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

218,50 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 695.000

Beschrijving

Villa Horizon klinkt als een prachtig huis dat is ontworpen om naadloos op te gaan in de omringende natuur, waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Het biedt een harmonieuze leefomgeving waar elke ruimte is ontworpen om van te genieten, met een speciale focus op rust en ontspanning.

De overlook-structuur die boven het zwembad uitsteekt en uitkijkt op de golfbanen lijkt een unieke architectonische feature te zijn, waardoor bewoners kunnen genieten van een prachtig uitzicht terwijl ze ontspannen bij het zwembad. Het bovenste terras, omgeven door bamboe en beschut tegen de zon, lijkt een ideale plek te zijn voor rustige momenten en biedt privacy voor het badgedeelte, omringd door een weelderige tuin.

De gemeenschap van Altaona Golf & Country Village lijkt een ideale omgeving te bieden, met gecontroleerde toegang voor veiligheid en gemak. Het Parador-plein lijkt het sociale hart van de gemeenschap te zijn, waar bewoners kunnen genieten van diverse voorzieningen, waaronder restaurants, bars, een supermarkt, een fitnessruimte en een spa, evenals sportfaciliteiten zoals tennis- en paddlebanen.

Met zijn gunstige ligging nabij het centrum van Murcia en de internationale luchthaven, lijkt Altaona een ideale plek te zijn voor wie op zoek is naar een combinatie van rustig wonen en gemakkelijke toegang tot voorzieningen en reismogelijkheden. De nabijheid van de luchthaven van Alicante opent de deur naar verschillende Europese bestemmingen, waardoor Altaona een aantrekkelijke optie is voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers.