LUXE BUNGALOWS MET ZICHT OP BERGEN EN ZEE, FINESTRAT

LUXE BUNGALOWS MET ZICHT OP BERGEN EN ZEE, FINESTRAT

Pand ref: REAL 67219

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

96,96 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 399.900

Beschrijving

De woningen binnen Residencie Luz in Balcons de Finestrat bieden een adembenemend uitzicht op de zee en genieten van een van de beste locaties aan de Costa Blanca. Gelegen in een natuurlijke omgeving, ben je hier op slechts een paar minuten afstand van het strand, het centrum van Benidorm, diverse golfbanen en het winkelcentrum Finestrat, wat dit een geweldige plek maakt om te wonen en te investeren.

Deze private urbanisatie beschikt over ruime gemeenschappelijke gebieden, een gemeenschappelijk zwembad, een binnen-fitnessruimte en een bio-gezondheidszone voor buitensportactiviteiten.

De woningen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en merken, met grote ramen die natuurlijke verlichting in alle kamers bevorderen. De woon- en eetkamer hebben directe toegang tot een groot eigen terras, zodat je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de bergen en de zee. Met een open design keuken met eiland, twee slaapkamers, twee badkamers, een pakket met led-verlichting voor binnen en buiten, een solarium, overdekte parkeerplaats en lift, bieden deze woningen alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en luxueus leven. Daarnaast is er de mogelijkheid om een privé zwembad toe te voegen.

Deze bungalows hebben een energiecertificering A, wat betekent dat ze bijdragen aan duurzaam wonen en een beter milieu. De combinatie van hoogwaardige constructie, prachtige natuurlijke omgeving en uitstekende voorzieningen maakt Balcons de Finestrat tot een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar kwaliteit, comfort en een unieke levensstijl aan de Costa Blanca.