LUXE BUNGALOWS MET ZICHT OP BERGEN EN ZEE, FINESTRAT

LUXE BUNGALOWS MET ZICHT OP BERGEN EN ZEE, FINESTRAT

Pand ref: REAL 67219

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

96,96 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 399.900

Beschrijving

De woningen hebben een prachtig uitzicht op de zee en genieten van één van de beste locaties aan de Costa Blanca. Gelegen Balcons de Finestrat, in een natuurlijke omgeving op slechts een paar minuten van het strand, het centrum van Benidorm, verschillende golfbanen en het winkelcentrum Finestrat, één van de beste plaatsen om te investeren.

Deze private urbanisatie heeft grote gemeenschappelijke ruimtes, gemeenschappelijk zwembad, binnen fitness gym en een Bio-gezond gebied voor sport in de buitenlucht.

Deze woningen  zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en merken. De grote ramen bevorderen de natuurlijke verlichting in alle kamers. De woon- en eetkamer hebben directe toegang tot een eigen groot terras om te genieten van het mooie uitzicht op bergen en zee. Een open design keuken met eiland, drie slaapkamers, twee badkamers, pakket led-lampen voor binnen en buiten, solarium, overdekte parkeerplaats en lift. Er is mogelijkheid tot een privé zwembad.  De bungalows hebben een energiecertificering A (duurzaam wonen), waardoor ze bijdrage aan een beter milieu.

Promotie tot 30 oktober : PACK LED-verlichting + Airconditioningkanalen + Vloerverwarming Badkamers + Overdekte parkeerplaats + Berging

Prijs : vanaf 399.900 €