LUXE BUNGALOW APPARTEMENT OP EXCLUSIEF RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

LUXE BUNGALOW APPARTEMENT OP EXCLUSIEF RESORT, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

Pand ref: REAL 68161

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

178,68 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 267.000

Beschrijving

Nieuw project van 24 luxe appartementen en 14 bungalows in het prachtige Santa Rosalia Lake en Life Resort. Dit project omvat luxe appartementen met voorzien van één, twee of drie slaapkamers en 2 prachtige penthouses met drie slaapkamers. Daarnaast beschikt ieder appartement over een ondergrondse parkeergarage en berging die standaard bij de prijs is inbegrepen. De penthouses profiteren van direct uitzicht op het kristalheldere meer en op La Reserve, een prachtige uitgestrekte tuin om tot ontspanning te komen, te sporten of te genieten van de natuur. Centraal in het Resort ligt het grootste kunstmatige meer van Europa gecreëerd in samenwerking met Crystal Lagoons.

Dit project bestaat naast de appartementen ook uit 7 bungalows op de begane grond. Elk voorzien van een kelder met natuurlijk lichtinval, ondergrondse parkeerplaatsen, terrassen aan voor- en achterzijde en directe toegang tot het zwembad. De 7 bungalowpenthouses beschikken over een solarium, een terras aan de voorzijde, een ondergrondse parkeergarage en een berging.

Santa Rosalia Lake & Life Resort is een exclusief resort gelegen aan de Costa Calida. In het midden van het domein bevindt zich een meer van 16.000 m2 waarin twee eilanden drijven met op één van de eilanden een beach club.

In Santa Rosalia zijn de woningen geconfigureerd rond een spectaculair centraal park, voor het exclusieve gebruik van de eigenaars. Zorgvuldig ontworpen landschapsarchitectuur met daarbij verschillende sport- en recreatiegebieden speciaal ontworpen voor het ganse gezin. Rosalía Lake and Life resort herdefinieert het concept van resort in dit deel van de Middellandse Zee, nooit meer zal dit woord hetzelfde klinken. De 700.000 m2 zijn rondom omheind, met toegangscontrole en 24-uurs bewakingsdienst. Veiligheid opgevat als rust, zowel thuis als onderweg.

Santa Rosalía Lake and Life Resort aan de Costa Cálida ligt op 4 km van de zee. Het is gelegen in een uniek gelegen enclave van de regio Murcia, waar u kunt genieten van de twee zeeën en meer dan 300 dagen zon per jaar. Het is omgeven door golfbanen en dichtbij allerlei diensten, voorzieningen en sport- en vrijetijdsactiviteiten.

Bungalow appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers op begane grond met kelder van 44 m2, vanaf 285 000 euro.
Bungalow penthouseappartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en solarium van 78 m2, vanaf 267 000 euro.