Luxe appartementen op prachtig resort met excellente gemeenschappelijke ruimtes, Alfaz del Pi, Alicante

Luxe appartementen op prachtig resort met excellente gemeenschappelijke ruimtes, Alfaz del Pi, Alicante

Pand ref: REAL 9855

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

86 m2 oppervlakte

1 terras

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 199.000

Beschrijving

Icon Alfaz, onze nieuwbouw woonwijk in Alfaz del Pi, is een eerbetoon aan de Mediterrane levensstijl, natuur en zon. Een keuze uit 117 woningen in 4 verschillende types, met 2 of 3 slaapkamers, allemaal met zuid oriëntatie en zodanig ontworpen dat het licht alle kamers vult. Bij Icon Alfaz gebeurt het leven met uitzicht op zee. De ochtendkoffie, de siësta, de schoonheid
van de zonsondergangen aan de horizon, dit alles dankzij de voorzieningen van grote terrassen en grote ramen. Zo kan u vanuit elke woning genieten van het mediterrane klimaat het hele jaar door. Trakteer uzelf op een nieuw leven aan de Costa Blanca, op een plek die u voorziet van alle comfort.

lfaz del Pi is een van de bekendste steden aan de Costa Blanca, vooral door zijn prachtige stranden zoals El Albir en Altea, en zijn ongerepte natuur zoals het natuurpark Serra Gelada en de Puig Campana-piek. Het centrum ligt op 1,5 km van het complex en u kunt gemakkelijk toegang krijgen tot alle diensten die u nodig zal hebben. De Alfaz del Sol Sports Club ligt op twee minuten lopen en heeft tennis, paddle-, tennis-, basketbal- en zaalvoetbalvelden, een fitnessruimte en een geweldige sfeer. Alles wat je nodig hebt om fit te blijven en te genieten van sport!

Dit gebied is ook een paradijs voor wielrenners, met eindeloze landschappen en routes geschikt voor alle niveaus. Als u meer van golf houdt, heeft u keuze te over: De golfbanen Cayo, Villaitana en Puig Campana liggen zeer dicht bij.

Vanaf 186.000 EUR