Luxe-appartementen met grote terrassen, direct aan zee, Denia, Costa Blanca

Luxe-appartementen met grote terrassen, direct aan zee, Denia, Costa Blanca

Pand ref: REAL 5106

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

62 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 206.000

Beschrijving

De moderne appartementen liggen in een beveiligde urbanisatie in Denia op slechts 20 meter van het strand, in een oase van rust en met een prachtig gemeenschappelijk zwembad. Ze hebben een grote leefruimte met open keuken en directe toegang tot de grote terrassen met magnifiek zicht op zee, de Montgó berg en het mooie complex met zijn prachtige tuinen. De master bedroom heeft een dressing en en-suite badkamer. Er zijn appartementen beschikbaar met verschillende woonoppervlaktes, met keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers.
Denia is een schilderachtig typisch Mediterraan vissersplaatsje. Het leeft nog steeds op het ritme van de natuur en de zee.
Het stadje ligt aan de voet van een bijna 800 meter hoge berg, el Montgó, een imposante reus. De inwoners van Denia en Javea aan de andere kant zijn terecht fier op hun berg, de hoogste berg van Spanje zo dichtbij zee gelegen. Het natuurreservaat staat bekend om zijn unieke fauna en flora.
Het stadje Denia zelf, genoemd naar de Godin Diana, ligt gecentraliseerd rondom zijn historische burcht op een heuvel, nu een archeologisch museum met schitterend uitzicht.
Dénia heeft één van de populairste jachthavens van de Costa Blanca. De panden in de oude binnenstad direct aan de zeekant bestaan vooral uit winkeltjes en restaurants. De straten en pleintjes daarachter zijn authentieker, omdat hier het eigen karakter wat meer behouden is gebleven.
Er zijn een aantal prachtige, uitgestrekte stranden. Ten noorden van Dénia vind je de zandstranden Punta del Raset, Les Marines, Les Bovetes en Els Molins. Bij deze familiestranden kun je heerlijk zonnen en zwemmen. Ten zuiden ga je richting de berg en zijn de stranden ietwat ruiger. Eerst kom je nog langs het zandstrand Las Marinas Casiana, maar daarna volgen de rotsachtige baaien van Las Rotas. Nog iets verder ligt Cabo San Antonio met prachtige kliffen. Hier kun je erg mooi duiken en snorkelen.