LUXE APPARTEMENT MET ADEMBENEMEND UITZICHT, DENIA

LUXE APPARTEMENT MET ADEMBENEMEND UITZICHT, DENIA

Pand ref: REAL 61763

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

122 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 510.000

Beschrijving

Het gevoel omhelsd te zijn door de natuur, zittend op het terras en genietend van een prachtig uitzicht op de zee, naast een uitzonderlijke golfbaan en op korte afstand van leuke dorpen en stadjes met een grote toeristische attractie.

Appartementen met 3 slaapkamers, met toegang tot een riant terras om te genieten van het licht en de Middellandse Zee Open keuken naar de woon-eetkamer die is uitgebreid en overvloeiend naar het overdekte gedeelte van het terras, kleine details die deze appartementen uniek maken.

Terrassen zijn minimum 50m2 met fantastisch uitzicht over Montgo, Denia, zee en de vallei met de omliggende dorpen.

We weten dat comfort en energie-efficiëntie voorop staan in een huis, Golf Suites La Sella is ontworpen met deze doelstellingen. Uitgerust met vloerverwarming, warme en koude airconditioningsysteem, opwekking van sanitair warm water met het Ecodan hybride systeem van hoge energie-efficiëntie, inclusief eersteklas apparaten, technische verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica en lift.

De perfecte aanvulling op deze prachtige appartementen zijn hun gemeenschappelijke zones, ruimtes om te ontspannen, te genieten van het buitenleven, met verschillende buitenzwembaden, binnen zwembad en wellness in elk gebouw. Naast 24/7 bewaking in het hele resort, een 27-holes golfbaan ontworpen door José María Olazabal, een vijfsterrenhotel in Marriott La Sella met spa, fitnessruimte, restaurants, een luxe voor de bevoorrechte enkeling.