LUXE APPARTEMENT OP STEENWORP VAN STRAND, SAN JUAN, ALICANTE

LUXE APPARTEMENT OP STEENWORP VAN STRAND, SAN JUAN, ALICANTE

Pand ref: REAL 62197

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

92,34 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 257.000

Beschrijving

Moderne, efficiënte en duurzame appartementen op slechts een steenworp afstand van de stranden van San Juan en Muchavista. Binnen deze residentie bevinden zich 51 exclusieve appartementen met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers met een houtstructuur en minimaal energieverbruik. Dit op een steenworp afstand van de Universiteit van Miguel Hernández, het San Juan-ziekenhuis en de golfbaan. Optioneel kan bij iedere woning een parkeerplaats aangekocht worden, alsook een berging. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vanuit uw nieuwe woning is het zeer makkelijk om een ​​ontspannen duik in de zee te nemen, aangezien u in slechts 20 minuten lopen aan de Middellandse Zeekust bent. Alles, zonder de nabijheid van het centrum van Alicante op te geven: met de auto zijn alle diensten van de stad binnen 15 minuten binnen handbereik.

San Juan heeft een mooie oude binnenstad, authentieke haven, een lang zandstrand, kleine baaitjes, mooie bergen, natuur en hippe strandtentjes. Deze nieuwbouw appartementen zijn gelegen in een gemeente die zich inzet voor de kwaliteit van het leven. SAN JUAN is de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl zonder afstand te doen van het gemak van het hebben van alle nodige diensten gewoon bij u om de hoek.