LUXE GELIJKVLOERS APPARTEMENT OP MAGISCH RESORT MET MEER, SANTA ROSALIA

LUXE GELIJKVLOERS APPARTEMENT OP MAGISCH RESORT MET MEER, SANTA ROSALIA

Pand ref: REAL 66522

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

103 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 289.900

Beschrijving

Santa Rosalia Lake & Life Resort is een exclusief resort gelegen aan de Costa Calida. In het midden van het domein bevindt zich een meer van 16.000 m2 waarin twee eilanden drijven met op één van de eilanden een beach club.

In Santa Rosalia zijn de woningen geconfigureerd rond een spectaculair centraal park, voor het exclusieve gebruik van de eigenaars. Zorgvuldig ontworpen landschapsarchitectuur met daarbij verschillende sport- en recreatiegebieden speciaal ontworpen voor het ganse gezin. Rosalía Lake and Life resort herdefinieert het concept van resort in dit deel van de Middellandse Zee, nooit meer zal dit woord hetzelfde klinken. De 700.000 m2 zijn rondom omheind, met toegangscontrole en 24-uurs bewakingsdienst. Veiligheid opgevat als rust, zowel thuis als onderweg.

Dit jongste project op het Santa Rosalía Lake and Life Resort omvat 6 units met telkens 7 exclusieve appartementen. De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers en hebben zicht op het kristalheldere meer en op La Reserve, een prachtige uitgestrekte tuin om tot ontspanning te komen, te sporten of te genieten van de natuur. Centraal in het Resort ligt het grootste kunstmatige meer van Europa gecreëerd in samenwerking met Crystal Lagoons.

terras van 24 m2 en een prachtig aangelegde tuin van 125 m2

Parkeerplaats en berging inbegrepen.

Alle toestellen en verlichting inbegrepen.

PENTHOUSE. 1 per blokje, dus privacy gegarandeerd: 384.900 EUR